vineri, 8 mai 2009

Va rog ajutati-l pe fratiorul meu sa mancam impreuna!


In Romania reconstructia esofagului se face atunci cand copilul va implini un an si va avea cel putin 9 kg. Pentru reconstruirea esofagului medicii romani vor folosi segment de colon, insa riscul major al acestei operatii il reprezinta faptul ca e posibil sa apara cancer pana la varsta de 20 de ani. Eu si parintii nostri vrem sa-l facem pe Luca-Ioan bine pentru toata viata nu numai pentru cativa ani. Fratiorul meu a suferit destul si nu mai merita atata suferinta.
Exista o speranta pentru el si anume operatia in Germania, la clinica din Karlsruhe, unde medicii germani folosesc ca metoda de reconstruire a esofagului lipirea directa a acestuia sau ca metoda secundara transpozitia stomacului (adica ridicare stomacului pana cand capetele esofagului se unesc). Parintii nostri au luat deja legatura cu clinica din Germania, iar medicii germani au estimat aceasta operatie la aproximativ 20.000 euro. Pentru noi este o suma foarte mare. De aceea va rugam din tot sufletul sa ne ajutati pentru a-l face pe Luca-Ioan bine si pentru ca el sa poata manca si sa bea pe gurita alaturi de mine.
Ganditi-va pentru o clipa ca persoana de langa dumneavoastra nu poate manca si bea pe gurita si veti constata cata suferinta avem noi .
Parintii nostri au incercat sa obtina raportul pentru formularul E112 dar bineinteles ca nu au reusit. Medicii care se ocupa de caz in Romania au spus ca nu pot da acest raport din moment ce operatia se face si in Romania. Asa ca nu ne ramane altceva de facut decat sa strangem banii necesari pentru ca Luca sa poata fi operat la clinica din Germania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu